já jsem idiot
kolikrát je nutné
stát se idiotem
aby člověk člověka
jak idiota necítil
kolikrát větší
jsem idiot
než zbytek těch šílenců
co jsou důležitý
a ke všemu,
bez nichž by se
člověk mravů znalých
ani nevychcal..
seru na to!
vedu nezdravý životní styl
jsem flákač
jsem idiot
kolikrát jsem
radši idiot
ale vždycky
Jsem
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: ostuda lidstva, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)