Rudé noci
Anotace: Věčná inspirace vínem.
Chci cítit suše bahnitou zem,
chci hledět smrti dovnitř očí,
kolem nichž světlo roste dnem jen.
Chci žít tisíce rudých nocí,
jejichž chuť rozlije se v ústech,
jejichž zvuk rozbije se v krocích.
A chci spatřit tvůj blažený úsměv,
ponořuje se v oceány
z bílého prachu, pryč všechen spěch!
Pojď. Můžeme putovat sami,
můžeme spatřit vše, co chceme,
dojít až tam, po samé brány ...
Neber nic. Smrti dáme darem sami sebe.
Komentáře (0)