Možná, že se mýlím
Anotace: ...snad i beze slov vím, jak ti je...
Možná, že se mýlím
v tom, co vidím ve Tvých očích...
...jen když občas se v nich cosi blýská
pak vím a cítím
že i Tobě se po blízkosti stýská.
Možná, že se mýlím
v tom, co cítím svírajíc´ Tvé křehké tělo...
...jen když slyším tlukot Tvého srdce
pak vím a chápu
že i Tobě občas dokáže se sevřít prudce.
Možná, že se mýlím
v tom, co slyším hledíc´ na Tvá němá ústa...
...jen když vidím, že se v Tobě cosi bije
pak vím a cítím
že i Tobě možná nelehko se takhle žije.
Možná ale, že se mýlím...
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)