Druhé já....
Anotace: občas s emi tají dech, když zjišťuji, jak málo o sobě vím.
Z kusů ledů a kamení,
na podstavci v záhrobí,
v rukou držíš znamení,
jímž jsou všichni zmámení.
Dýcháš včerejší prach,
z očí ti zmizel strach,
kým byl zabit vrah,
kdo napravil tvůj krach?
Přiznej pravdu svou,
že život je jen hrou,
musíš projít tmou
a budeš opět mou.
Komentáře (0)