Pro maminku
Anotace: Vše jest ve verších...
Chybíš mi jako pěvci můza,
chybíš mi, že nepočítám jitra.
Již rok uplynul jako voda
a já byla jako spící panna.
Tolik promarněných okamžiků,
tolik slov na srdci a prchavých dnů...
Tolik co bych s tebou ještě chtěla,
necítím radosti svého těla.
Není dne bez myšlenky na tebe,
denně ptám se sama sebe,
zda někde tam v nebi,
mezi anděly a hvězdami,
vidíš, jak nám život plyne,
jak je nám těžce bez tebe.
Komentáře (0)