Anotace: UMŘÍT PRO LÁSKU SE MI ZDÁ JAKO DOBRÝ DŮVOD.... (ale pochybnosti plují si kolem našich hlav)
Pro lásku obětujeme opravdo mnoho... ale někdy nám srází vaz, jako kdysi mému miláčkovi, ale našel si mě a je šťastný. Soudím dle jeho slov, která mi íká... láska je někdy boj... umřelo pro ni už mnoho lidí, ale bolestné je vědění, že se tím nic nevyřešilo, naopak přibylo víc bolesti...
23.02.2011 08:19:00 | NikitaNikaT.
Jako vše, i láska má své klady a zápory,... jen je na nás, jakou tu lásku budem prožívat.
21.02.2011 20:58:00 | januve
Pro lásku se narodit, žít i zemřít! Nejlépe všechno :-)
21.02.2011 20:55:00 | Chancer
mně se zdá jako dobrý důvod pro lásku ŽÍT!!
ale žít v tom pravém smyslu slova!
nikoli živořit, či lásku uzurpovat
prostě ji pochopit a ctít!!
21.02.2011 20:33:00 | šuměnka