Na křídlech
Anotace: ...pro kamarádku
--------------------------------------------------------
Na křídlech Pegasů
když píšu ti báseň
… na křídlech pekelných andělů
když toužím se tě dotknout
a probudit v tobě vášeň
s křídli bláznů
když …
… jsem na vážkách
když dotýkám se hladiny tvých očí
křídli vážek
a z doteků našich rtů na rozloučenou
zůstává jen
přátelský vlažný vánek
-------------------------------------------------------
Přečteno 415x
Tipy 20
Poslední tipující: Noc17, ilona, ziriant, Danga, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Descardea, šuměnka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)