Sada prstů
Anotace: Pozn. Sada, set = obsahuje prstů pět (včetně přislušenství)
Prstů jedna sada,
zažloutlá je od kouře,
já totiž už od mlada,
věnuju se kytkám, flóře.
Bříska prstů druhé sady,
tvrdá jako kámen,
kvůli ní bych umřel hlady -
s kytarou se dlouho známe.
Jak v rozpálených hrotech,
život ničí moje sady.
Však mám skryté dvoje v botech
a ty ještě nemaj vady.
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)