Jak vyrobit kytaru.
Anotace: Teď kroutím prsty u nohou, přes tuk nehraje. Bych jí zničil.
Rýpal jsem se do stehna,
dlátem a pěkně hluboko.
Kružítko jsem nemoh sehnat,
proto jenom na oko.
Struny jsem si zakoupil,
ve slevě - v sadě jenom pět,
vždyť bych blbec prohloupil,
koukám - li se zpět.
Teď kroutím prsty u nohou,
přes tuk nehraje. Bych jí zničil.
Nemám sil už na novou.
Mít tak svaly. Kdybych cvičil...
Komentáře (0)