Ještě pár slov
Anotace: Když koukám sám sobě do očí
Víčka brání mi ve výhledu
Ještě pár slov
Než půjdu spát
Klička ranní vyrytá v ledu
Čeká na lov
Řeči a můj dům i hrad
Píšou mi každý den napořád
Snaží se mě omámit
A probrat mě do nesprávných řad
Snažím se utéct z domova
Pár kruhů olova po kapsách
Nosím, kdybych překročil práh
Ve vlasech prach
Strach v rukách
Pohyby za mě vykonává
Mohl bych dostat kus deky?
Ruce jsou rozvodněné řeky
Za oknem vidím straku
Jako čepel na krku
Jako jehla na smrku
Střemhlav padám k zemi
Přitahován a držen zároveň
V žilách bouří se povodeň
Schovávám ruku, i když to tak není
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: jvacl, CULIKATÁ
Komentáře (0)