Smyčka
Anotace: Někdy dojde k chybičce, život běží ve smyčce....
I v naprosto super PC
občas k tomu dochází,
konec někde uvnitř visí,
data stále prochází.
Byť vše má vnitřní pojistku,
šrotí pořád dokola,
rachot slyšet je z harddisku,
kde pomoci se dovolat?
Odborná rada se cení,
děkuji, prosím, není zač,
k životu příručka není,
možná je někde vypínač.
Přečteno 377x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, isisleo, Maryje..., Beepat, Liv, Tanzania, šuměnka, danav, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)