Miluji Tě
Miluji Tě na sto procent
lásku Tvou mám v paměti
z prasklý lebky mozek teče
láska má svý oběti
Vzpomínám na Tvoje vlasy
hladké, měkké, vonící
vyvrhnutý střeva v cárech
upálený poníci
Vidím ten Tvůj úsměv sladký
plamen vášně v očích Tvých
oharek tvý křehký kostry
černej jako ďáblův smích
Přeji si Tě na Vánoce
Valentýna, narozky
zabalenou v bedně s mašlí
rozdělenou na kousky
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: Tom Dvořák, Fanosh, Aurora., Gabrielle, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, ostuda lidstva
Komentáře (3)
Komentujících (3)