Hvězda všech..
Mám sedmkrát sedm růží
všechny jsou rudé
ta uprostřed je nejrudší
dlouho nebude
v mezihvězdném mrazu zčerná
kytici nesu
délka cest ve snách nezměrná
od Země plebsu
s darem pro Hvězdu všech vůní
čichem ji najdu
když se čas letu naplní
podle odhadu
přistanu tam, křídla složím
do 'V' na zádech
přivoní, já taky toužím
být samý nádech
Přečteno 286x
Tipy 24
Poslední tipující: slnečnica, Mbonita, Javavia, PIPSQUEAK, Jiná, šuměnka, Psavec, labuť, la loba, modrá..., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)