Houslista
Anotace: Takhle jednou večer ve -....
Byl tam sám
a jen pro sebe hrál
kvílivý zpěv houslí těch
zastavil se mi na chvíli dech
ten krásný mžik se
do uší dral
míjivý okamžik,
srdeční sval...
Svíravým tichem
houslová svízel
krása a nádhera
strun z jeviště za šera
do hudby pohroužen
s myslí tam kdesi
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)