koloběh
Anotace: dokáže to zatsavit opravdu jen ona ?
dokola a dokola
opakuje se koloběh
všedního dění
od shora či odzpoda
stále se něco mění
přeto však na místě stojí
at už jde o kauzu mojí či tvojí
nikdy se to nezastaví jen
až mocná smrt přijde
a všechno co žije pojde
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: váhy, Tamara, humus
Komentáře (2)
Komentujících (2)