Anotace: Co si představujete pod pojmem vyšší nadstandard? Já třebas tohle: Pozn.: Původní název epigramu se měl jmenovat Hetéra. Ale to by každý poznal, neboť hetéry byly ve starověku společnice, nikoliv však šlapky, děvky, ale chytré dámy,... viz slovník.
Sbírka: Lekce volného pádu
Mít tak malou vagínu,
žil bych život bez splínu
netrápil se samohanou
peníze si dával stranou
I tak ale spořím státu
už mě stály pěknou vatu
nechodí si pro dávky
z 8 Déčka volavky ...
***- ...
23.02.2011 18:08:00 | HarryHH
Řéká se, že peníze nejsou všechno, ale je známo, že jsou velice účinné.
23.02.2011 15:19:00 | NikitaNikaT.
Asi pro chlapa to bude vyšší nadstandard.Mít pachy a potažmo šlapku.
Peníze jsou pro mě jen prostředek,který nám umožní to, co bychom si bez nich nedopřály.
23.02.2011 15:13:00 | Tamara