Anotace: O vnitřním hlase co pokouší naše přesvědčení
Do mysli vplouvají slova co říká
Snažím se neslyšet skřípavý hlas
V záhybech ticha se pohnula klika
rukou co nedává nikomu čas
Pokradmu přichází
S úsměvem na tváři
drtí mi kůstky a já cítím strach
Ptačího krále co čechrá mi pírka
Z jistoty najednou zbyl mi jen prach