Snění
Sen
v slzách
zahaléný
ztracený
v závoji
bílé mlhy
kdy pod tíhou
černé noci
k nalezení není
kdy starost
nadobro zmizela mi
v zákoutích
hlasitého hřmění
...
pod víčky
pevně zavřenými
propadám se
do víru snění
...
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Tamara, Květka Š., Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)