Druhý dech
Anotace: ... snad je ještě šance ...
Přebroď se mořem
trpkých nářků
dostaň se konečně na správný
břeh
vždyť slunce vyjde
zase ráno
a třebas štěstí
skrývá druhý
břeh
možná tě čeká něco více
snad ještě poznáš
jak voní
mech
tak nenech volat
život více
a chytni rychle druhý
dech
Přečteno 484x
Tipy 37
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Holis, Ráchel, Jats, ZILA78, jedam, ona, Psavec, Gabrielle, TetaKazi, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)