Noční myšlenky
Anotace: ...nebáseň, jenom pocity a myšlenky z dnešní skoro probdělé noci...
Proč si pořád musím na něco hrát?
Proš se bojím dát najevo svoje city?
Proč neřeknu ti, co všechno pro mě znamenáš?
Proč hraju si sama před sebou na to
že všechno zvládám
a proč si namlouvám
že mi sice budeš chybět,
ale že to spolu - na dálku - zvládneme?
Pak mě tak hrozně v tichu a v noci
když nemůžu spát
překvapí vlastní slzy a touha
abys mě objal a byl tu už napořád.
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: kleopatra.sedma, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)