Já si teda myslím že takových je spousty a nejen tu a měla jsem sama období kdy jsem měla dojem že vše chápu a mohu radit druhým ale život mi dal pěknou lekcičku...:-)))Také jsem napsala báseň na podobné téma...ale oni to myslej dobře:-)a někdy je to dokonce milé a poučné:-)a někdy to pěkně sere:-)
25.02.2011 10:05:00 | la loba
Pravdu díš, básníku, jedna osoba tu také taková je, báseň ušils jí na míru. ST!*** smutné, ale co naděláš? Nic, člověk je takový, jaký chce být.
24.02.2011 13:50:00 | NikitaNikaT.