co dál?
Anotace: ...když všechno jsem prohrál...
...
celý den bloudím zahradou
a v květech zmrzlých
cítím Tvou vůni,
za tabulí skleněnou
touhy mé řvou
a vyjí na koláč zářivé luny
...
bolavá květenství,
dalších dní všedních,
rostou tu
nikdo však do vázy
nikdy je nedá,
dnes vím ,že bych neváhal,
stál za to by i ten hřích,
vždyt žít život bez lásky
moc dobře se nedá
...
na bedně vzpomínek
tiše tu vrávorám,
smyčka se s myšlenkou
každičkou svírá,
uprostřed nejbližších
tolik jsem sám,
snad od kroku do prázdna
drží mě ještě...
...má víra?
Přečteno 403x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, Sapphire, ZILA78, Psavec, Antares, ziriant, nejsembásník, Mbonita, jitka.svobodova, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)