Jsi jen Ty
Jsi jen Ty,
moje šelmička
nejraději bych políbil Tvé rty
Miluju Tvá očička
taju při Tvém pohledu
úsměv mi v srdci hřeje
Tebe vedle sebe představit si dovedu
překonám i ty nejhorší peřeje
jen abych vedle tebe byl
a do srdce se ti jen dobře vryl...
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)