Sen
Anotace: sen - pro báječné úžasné holčiny ze školy
Sbírka:
Moje básničky
http://www.youtube.com/watch?v=QZH-_aY6wAs
http://www.youtube.com/watch?v=GrnT40ZES2M
Z noci na tento den,
zdál se mi ten nejkrásnější sen.
Ten kdyby se mi splnil,
tím by mi i prázdná místa u srdce vyplnil.
A o čem se mi teda zdálo,
a co se v něm taky událo?
To vám bude již hned odpovězeno,
až bude jablko v mé pravé ruce dojezeno.
Tak já už tedy začnu,
hezky si u toho hačnu.
Ve snu jsem měla své oblíbené a fajnové lidičky,
nebyly to jen dětičky.
No, i když všichni jsme tak trošku ještě děti,
nebudu mé spolužáky a zároveň kamarády, takto označovati.
Už znáte některé herce,
všichni jsme měli létající koberce.
Pořádali jsme závody,
nikdo z nás neměl výhody.
Poté jsem si zahráli volejbal a basket,
a po hrách nasedli jsme každý do svých raket.
Odletěli jsme na vzdálené místo od země,
nikdo nebydlel v domě.
Všichni spali venku,
viděli jsme tam občas i nějakou srnku.
Všichni se měli rádi,
nebyli už jen kamarádi.
Neznali závist a žárlivost,
tohle vše nazývali jako blbost.
Takový, kdyby byl i dnešní svět,
složený z těhle mých vět.
Hned by se žilo líp,
kuřátko by třeba už nedělalo jenom píp.
Třeba by i mluvilo,
své city taky vyjádřilo.
Tohle jsem složila pro ty moje zlatíčka,
pro ty moje sluníčka.
Ony ví holky moje,
takhle vám vyjádřuji zase ty city svoje.
Komentáře (0)