Past
Na nebi bílé spjaté ruce,
a pozadí hvězd.
V tichém kostele Krista na kříži studí nohy;
myšlenky té sochy se mi začínají plést.
Staré svaté kosti jsou zakopané pod oltářem
a nová hromádka kostí je v posteli;
bělostně spinká pod polštářem.
Kvílící tvář člověka
ze sna vyleká.
Však řvoucí ústa pojednou
zmlknou v odmlku;
jejich bílé zuby jsou ostré,
cítím je na krku.
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, CULIKATÁ, Klaný, ZILA78, SantanderEntré
Komentáře (2)
Komentujících (2)