elämänonni
Účetní kniha
strana "má dáti"
a strana "dal"
Cestičkou rovnou jak paragraf
se život ubíral
Má dáti
zdraví a štěstí a rodinné zázemí
dal
ránu pěstí na nepřátelském území
Patou opíšu kruh
lehce se kolem osy protočím
z levého rukávu
se sype písek rudý
Krvavé řečiště
z pravého
trošku šedého štěrku
Skřípavé napříště
zpod nehtů
modrou zprava
a bílou zleva
vyškrábnu
Do zdi svou hlavou
skobu zatloukám
...na provaz?
...na obraz?
Vlasy si prohrábnu
konečky prstů
jak nevidomý pročítám mandalu
"žiju si po svém
prohmatávám si cestu
a vychutnávám ji pomalu..."
Přečteno 382x
Tipy 39
Poslední tipující: enigman, Efiee, Juan Francesco de Faro, Holis, maliska, Agniezka, Mbonita, Štěpina G, PIPSQUEAK, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)