mezinárodně
Pod sukní
odnesu si tvoje tóny domů
Tam budu se je učit
(jak jazyk, který dnes už znám)
A v létě
ti je zazpívám
(v tom jazyku, jenž dnes už znám)
Když empatie,emoce a vnitřní síla
přimíchá se k tomu
(v tom jazyce, který já dnes už znám)
dám Tobě vše
a ostatním rozdám to všechno,
co ještě zbylo, domů
(Ovšem
pokud nebudou zájem svůj
jen přestírat)
...v jazyku, který já už znám...
Přečteno 411x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, Efiee, Juan Francesco de Faro, Holis, la loba, maliska, Gabrielle, Agniezka, Štěpina G, PIPSQUEAK, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)