Anotace: ...a ostatní mi snad mou troufalost prominou
Z Krásných ztrát navečer bylo mi hořce, těžce...
Těžším však tisíckrát byl jistě jeho osud...
V ztvárnění mementa byl maratónským běžcem
a zhmotnil do liter, vše co měl, než vypravil se odsud...
26.02.2011 23:56:00 | Špáďa
a ještě zajímavější jsou Krásný ztráty, co jsem si před chvílí parádně užila, mnoho krajin ve slovech, které zapustily kořeny v životaběhu...
díky, pane A!
26.02.2011 21:36:00 | Mirka Hedbávná