Anotace: budu vděčná za každý komentář ...
Vznešenost sama! A náročnost. Ale znáš to: Noblesse oblige. - Pro mě to není "romantické" (iluzemi prodchnuté) volání po starých časech, nýbrž naléhavá potřeba po rytířských ctnostech a aristokracii ducha.
ST!
30.03.2011 20:58:00 | Juan Francesco de Faro
možná neumí libozvučně psát...není ani šlechtic...a nevlastní oře...ale důležité je když tě bude mít rád...
17.03.2011 12:42:00 | enigman
Hezky jsem se přenesla do dob, kdy muži ženám ódy lásky pěli a v úctě je měli...ST
26.02.2011 19:02:00 | Sladkalu