Zbytečnost
Střípky iluzí
sbírám do dlaní
zbytečnost
Potřeba lásky infuzí
potřeba impulsů do tkání
hořká skutečnost
Konec jedné lásky
konec lásek, lasiček
zbytečnost
Zbyly pouze vrásky
stará pírka hrdliček
však žádná úspěšnost
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, ostuda lidstva, la loba, Květka Š., CULIKATÁ, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)