Vtipně zamotané. Všechno se musí zkusit, tak i to aroma na druhé straně pultu. Ovšem pokud jsme s občankou nad osmnáct. Pché blbost, klidně si uděláme pultik doma pod osmnáct.Jen bych prosila poznat zájem mezi nezájmy.T. a máš to!
27.02.2011 22:17:00 | jaroslava anna