Krása poslední noci
Když slunce
si vezme dovolenou
a tma
pak zahalí
černotou
zem celou
jen vítr je vzhůru
a pohrává si s mými
vlasy
a proniká
do té
nevšední krásy
poslední noci
...
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)