To jsem se pořádně zamyslela.
Asi moudro neřeknu, ale všeho s mírou -i víry,
aby se nezvrhla a nezabíjela,
nebo neponižovala jiné, s jinými názory.
27.02.2011 21:42:00 | s.e.n
evokuje myšlenky tvá báseň.. víra jako taková je důležitá, dle mě, leč fanatismus ráda nemám..
27.02.2011 21:16:00 | zelená víla
Víra není pokrytecká, víš?
jen církev a výklad lidí snahy manipulovat!
prolita byla krev, za kázání a kříž
za tužbu mít zas mnohem víc, jen plenit, drancovat...
27.02.2011 08:25:00 | šuměnka