Vyčerpání
Dlouhý den, dlouhá noc,
vyčerpanost je zlá až moc.
Ospalos……unavenost.
Síla je ctnost.
Den je dlouhý, spánek krátký,
přemýšlet bez přestávky.
Myšlenky proudí sem a tam.
Jak se z toho vymotám?
Spánek je spása.
A ráno …..zkáza.
Práce až nad hlavu
za krkem únavu.
HiS
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Cataliina, Sladkalu, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)