Píšu a píšu
Anotace: píšu a píšu...:-)
Píšu a píšu
Píšu básně ze života,
s touhou zvýšení rychlosti pilota,
píšu o lásce, štěstí i smutku,
jsem pouhý laik,
však snažím se vskutku
Píšu bez váhání,
abych zahnala svůj žal,
chci jen,aby můj život
za něco stál
Úzkost zaháním psaním slov,
které mám na jazyku,
mám pocit klidu,
skládám-li podle svého zvyku
Při psaní cítím volnost
i radost,
zaženu chmury
a nemám starost
Komentáře (3)
Komentujících (3)