Bez křídel...
Anotace: Když myšlenkám se neubráním, tak...
Zas chce se mi zastavit kroky
a upadnout do zapomnění
nepřestal by se točit svět
jen přestalo by to vnitřní chvění
kdy tělo má navrch
nad lidskou myslí
zrušit svá přání i sliby
snad i ostatní prominou
vždyť mně to šlo tak lehce
nechci černý závoj
ani ticho kostelní
nežádám rozkvetlou louku
ani nebe plné hvězd
jen bezesně spát
a zaspat minulosti pád i let
zabila jsem v sobě samu sebe
ve jménu lásky
té intrikánky
co teď z dálky se směje
otočená zády
divný přízrak v bílém rouchu
co v mé tváři odráží stín
najednou je mi zima
a chtěla bych spát
možná do krásného motýla
se po probuzení převtělím...
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Štěpina G, CULIKATÁ, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)