8884km
8884km vzdušnou čarou
Přes moře, přes hory, přes řeky, města
Vzdaluješ se,
i když jsme stvořeny z jednoho těsta
Letadlo vznáší se mi nad hlavou
Odlétám s tebou
I když zůstávám stát přikovaná k zemi
Anetko, stýská se mi
mám tě pod kůží
voním tebou
je pozdě říct zůstaň,
nebo vem mě s sebou
8884km vzdušnou čarou
Budeš žít, pracovat, usínat,
smát se a vzpomínat
V jiném státě, v jiné zemi,
Tvé tělo ve vzpomínku se změní
Se srdcem na dlani na tebe vzpomínám,
polibky posílám
přes indický oceán po větru
jen osm tisíc osm set osmdesát čtyři kilometrů.
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)