Čím měřit tužeb rozpětí?
Na něčí tužby dlaně málo.
Byť mají škálu do pěti
i čivy tepla, hebkost stálou,
ucítí tep, ne však vzepětí.
Touha tvá láskou rozechvělá,
ta žádá jiných měřidel!
Dvě srdce bijící, jejich těla!
Toť ona jednotka vah a měr!
01.03.2011 00:04:00 | Špáďa
Lehce zamyšlenkové, meziřádečkové procházky... aj já lásky změny přijímám... a je to příjemné. ST!***
28.02.2011 21:59:00 | NikitaNikaT.
V tom vyrovnání cukru nebo soli
někdy je slastně, někdy bolí...Krásná.
28.02.2011 08:41:00 | CULIKATÁ