Spanilá krádež
Anotace: Sedím v baru nočním
Studená keramika
kouř štípe do očí
toto slovní spojení již
použito bylo
A ty?
Miluju tě!
říkáš znova
ale.. to jsou jen slova
Nedostatek produktu
našich lesů
a studená keramika
Většina poezie té dnešní
byla as psaná
při raní toaletě
a když s kouřem
v očích přemýšlím
Tak i té staré
té francouské
Sedím v baru nočním
a kousky oběda včerejšího
mám ve vlasech
Ta studená keramika
Ach.. jediné
počem toužím
to abych netrpěl
když není nikdo
kdoby mi mi vlasy
držel
Sakra! Kouř
A studená keramika
Kolik dívek mi už řeklo
Miluju tě!
A.. říkaj to znova,
Ale.. to jsou jen slova
Kouř
A studená keramika
jen jedna věc jediná
mne zajímá
kdo ukrad tu prkýnko
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Bourdon d'Charpiott, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)