Anotace: Můj první pokus o báseň...uvidím, jak se vám zalíbí..
Život
Ač nechci žít navždy,
bojím se blízké sebevraždy.
Bojím se zrady lásky,
ztráty mé drahé krásky.
Ale i ztráty všech přátelských, zamilovaných vzpomínek,
aby po nich nezbyl jen malinký pramínek.