Nic neříkat...
Anotace: přežívat... to jsem nechtěla
Děravé boty
po kolena v blátě
v bažině smutku
jako Artex podléhám
jak myslet na dobré
když špatného je víc
a ve špatné řadě jsem stála
když štěstí bylo ještě v nabídce
Proč mít chuť
proč toužit a snít
když následuje zklamání
takový je zákon
taková je hra
Lepící páskou
lepím si hubu
pro případ
že bych měla ještě k tomu co říct
Přečteno 448x
Tipy 31
Poslední tipující: Meiv, Woski, Majdalénka, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, Niky88, labuť, strašidýlko-střapatý, Psavec, Petbab, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)