SLátANINA
život je jak loutky nitě
a dubová scéna bez loutek
- jeden je bílek, druhý žloutek
„chceš mě, chci tě, miluji tě“.
Pudingový dort v kapse klokaní
roztřepené konečky poskoků
svým koním jsem přidal obroku
pepř do ran, z rána po spaní.
Pak to všudyvšudé ticho
padající šlehačkové pusinky
jen dva kusy do kabinky
chladný start, cíl Jericho.
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)