Objímám husu
Anotace: Prosím o názory...
objímám husu
v čepici s kšiltem
dala mi pusu
skotovi s kiltem
Tak toužím po lásce
celý jsem s kostkami
já toužím po matce
milován husami
husy mě milují
matka mě nechce
vždycky když vylézám
z té husí klece
A tak Vám mávám
husou se stávám.
Komentáře (3)
Komentujících (3)