Radost II
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=bV-hSgL1R74
Pozoruji smysl bytí,
všeho s chutí..
i po kapkách prahnu
Líbá mě na šíji..dech
Zpívá mi o jaru uvnitř mě,
o světě..co plyne..
a letmo se dotkne i mého žití
Smělý pohled modré záře
Smích pouta strachu drtí
Radost z obyčejných dní
..mě nutí..
opět jí..podlehnout
Přečteno 260x
Tipy 32
Poslední tipující: jedam, strašidýlko-střapatý, Dreamer.Z, carodejka, Danga, dream in emptiness, Mbonita, la loba, Jiná, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)