Ovečce sbohem neřeknu
Karavanu zrcadlenu
vězní lem tmy
poraď
*
Okrášlil jsem moře pouště
a písek ztýral do běla
U paty skal pravdu dočteš
křehčí křídel anděla
sklonil den přes hříšnou ženu
ve jménu Boha
Uhranul ji vesmír bez tváře
Vysál vláh kalinám očí
Vzývala Tě steny z žaláře
sepjatá na hranici noci
v obláčcích kdesi ve Jménu
ve jménu Boha
A Ty mi šeptáš.. rožni svíci
nepoznán
uvěř na hvězdáře
Mé vločky ticha čekající
ztrácejí úsměv třpytů vážek
pro zajatkyni v infernu
ve jménu Boha
Otisk hvězd se na mne dívá
Pláčeš-li
v ráji na flétnu
Past po vině rýh rozezníváš
Nadějí prosím stopu snů
Vytuším náš úhrn srážek
ve jménu Boha
Z temných zítřků trosečníci
věčností čekaj na řezbáře
Až na kře dní lipové skici
vzkřísím srdcolící nářek
Ovečce sbohem neřeknu
Ve jménu Boha
Tanec je mojí modlitbou
uprostřed soliska Tvé duny
Modlitbu mým tancem zvou
Tluču popel novoluní
Karavanu zrcadlenu
vězní lem tmy
poraď
*
Okrášlil jsem moře pouště
a písek ztýral do běla
Přečteno 353x
Tipy 14
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, fialová, Mbonita, Niky88, Dota Slunská, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)