H r á l a
jsem si s knoflíkem
který měl čtyři otvory
a měnil velikost či tvary
Oheň z něj sálal
voda tekla, drolila se zem
a větru sukně vlály
/ takhle byl mnohotvarý /
když On vykoukl z hrdla amfory!
/ prý slyšel o mně z vyprávění
tak mnoho obloh prošlapal
láká ho ocel k zušlechtění
a úderů je speciál /
Jen podívala jsem se na něj udivena…
usrkla mléko s pistácií
a od zákonů odprostěna
jsem strun se dotkla v jeho šíji
natáhla paži pak
a palec nahoru jen dala
bych stopla kometu si na okružní let
do dlaně temnoty;
pro zásluhy a chutě afrodisiak
pro napětí, co sálá
pro možnost zprůsvitnět
pro dobrodružné exoty
pro oříškové taje
a na poslední chvíli hodila jsem knoflík za sebe…
Byl moudrý dost
by pochopil, jak s přeměnou se hraje
..a že i chlad skrz oheň nikdy nezebe…
03.03.2011 13:35:00 | šuměnka
oříšky zlepšují myšlení=s filipem na ocelovou ženu:-)))
Hezký návod...platí to i opačně?:-))
01.03.2011 20:10:00 | střelkyně1
řekl... až pochopíš život
budeš žít...
uchopit kvantovou energii
neumí každý
v cuku letu
kometu nezastaví čas
erupce v prvním plánu
dámu taky nehraje
jen samuraj
a i gejšou být je umnění..
01.03.2011 11:01:00 | Mbonita