TESKNO
Anotace: Básnička jen tak...
TESKNO
A je mi zase strašně smutno,
jak už dlouho nebylo,
a halas šenku ustupuje,
jen zářivka bliká...
jako by tam uvnitř sluje
něco dávného se pohnulo,
ten starý vlk v mém nitru,
vzbudil se a teskně vzlyká,
a mráz obejmul mi tělo
pevnou pěstí chladu
a srdce buší...
jako by tím rytmem chtělo
rozdupat mou chromou duši
co se krčí vzadu !
A tak se z plna hrdla napiju
a utopím to teskno,
a pak-li tohle přežiju,
pak přežiju všechno !!
Přečteno 267x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bambulka, Jeněcovevzduchukrásného, Maryje..., Miroslav Možný, ilona, Zasr. romantik, Psavec, Mbonita, zenge, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)