Jsou to jen mouchy ...
Anotace: ***- ... jsou to jen mouchy ... ?? ...
*
tisíce tónů za voskem argonautů
ve spirálách vábení chimér ..
chtěl bys plácačkou
ty mouchy zabít
jenže nevíš
že
tvůj svět
se skládá
jen z popela a much ...
*
.
--------------------------------------------
*
Comment dnes Stanleymu - na serveru LiTerra
*
.
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)