rozedranej poničenej
náladu ničit mám
rozbiju co se dá
zavřenej v kostce sám
strop na mě už padá
kostka se zvětšuje
a já sem v těžiští
kam to až dospěje
včera dnes pozítří
vrstvy se zvětšují
s pocity dalšímí
návaly stupnují
není čas na smíry
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (1)
Komentujících (1)