Já dívala se z tepla základny do tváří věčnosti
Do prazvláštního Alter Ega, co vytvořila Dráha mléčná
Do dětských obličejů, které jen pomalu se rozvrásnily v prach
Do bezmocnosti plné bdělosti
Do kmitočtů všech cyklů kompletního děje…
To se mi moc líbí....S.T.
05.03.2011 08:04:00 | ZILA78
Tys první vesmírný byrokrat,
co jeho konání fakt mám rád...
Prováděj důsledně screening vln,
pozemské duše jen štěstím plň!
02.03.2011 07:43:00 | Špáďa